Fox'tan yeni dizi yolda: The Counsel

Sunny Hostin'in sıra dışı siyasi ve kişisel deneyimlerinden ilham alan "The Counsel" dizisini tanıyalım...

Amerikan ulusal kanallarından Fox "The Counsel" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

FOX'TAN YENİ DİZİ: "THE COUNSEL"

Sunny Hostin, Scott Free Productions ve Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television'ın arkasında olduğu diziyle ilgili ilk bilgiler şu şekilde:

Erica Shelton'ın (The Good Wife) senaryosunu kaleme aldığı The Counsel'in hikayesi; Sunny Hostin'in sıra dışı siyasi ve kişisel deneyimlerinden ilham alıyor.

20-10/29/the-counsel-dizisi.jpg

"THE COUNSEL" KONUSU

Konusunun kısa özeti ise şöyle: Her biri gazetecilik, hukuk, siyaset ve halkla ilişkiler gibi kendi alanlarında lider olan otuzlu yaşlarında beyaz olmayan dört kadın başardıkları her şeyi yıkma tehdidi oluşturan bir skandalın üstesinden gelmek için ömür boyu sürecek arkadaşlıklarına güvenmek zorundadır.

Shelton ve Hostin ile birlikte Ridley Scott, David W. Zucker, Jordan Sheehan ve Clayton Krueger projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

20-10/29/fox_logo.jpg

2016'dan bu yana gündüz kuşağı talk-show programı The View'a ev sahipliği yapan Hostin geçtiğimiz kış Investigation Discovery'de Truth About Murder With Sunny Hostin isimli gerçek suçları ele alan belgesel türündeki yapımın yürütücü yapımcılığını üstlendi.

Son olarak FBI dizisinde danışman yapımcı olarak görev alan Shelton ise geçmiş dönemde Being Mary Jane, The Good Wife ve Covert Affairs gibi dizilerin ekibinde yer aldı.

The Counsel dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin