Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 11:04
Gündem

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Cevdet Mercan’ın yönetmenliğinde çekilen yeni dizi Şeref Sözü 14 Ekim Çarşamba akşamı yayın hayatına başlamıştı. Oyuncunun hayranları tarafından beğeniyle takip edilen diziden kötü haber geldi..

20-10/30/erefsozu.png

Başrolde Tolgahan Sayışman ve Sude Güler'i bir araya getiren ve oyuncu kadrosunda: Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş gibi isimleri bir araya getiren Şeref Sözü dizisi, 480 bin m2’lik bir adanın dev bir platoya dönüştürülmesi ile hazırlanmıştı.

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Şeref Sözü 4. bölümde final yapıyor!

20-10/30/erref.jpg

Oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan ancak hikayesi klişe bulunan dizi, rating savaşında kendisine umduğu yeri edinemedi ve erken final kararı alındı. Dizi 4. bölümde final yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin