İyi Aile Babası dizisi sete çıktı!

Merak uyandıran dizi için sete çıkıldı.

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 12:11
Gündem

Süreç Film imzasıyla hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere yola çıkan yeni dizi İyi Aile Babası dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sitcom türünde olacağı bilinen ve cast çalışmaları süren dizi nihayet sete çıktı.

20-10/30/iyi-aile.jpg

Başrollerinde başarılı oyuncular Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'nun yer alacağı ve Hakan Algül'ün yöneteceği Tayfun Güneyer imzalı dizinin kadrosuna daha önce Salih Kalyon, Timur Acar, Berke Üsdiken, Melek Baykal ve Bahar Şahin gibi isimler dahil olmuş ve bu kadro heyecan yarattı.

İyi Aile Babası dizisi sete çıktı!

20-10/30/iyi-aile-babasi-1604053644.jpg

Merakla beklenen sitcom dizisi İyi Aile Babası'nın hazırlıkları devam ederken beklenen haber geldi ve geçtiğimiz gün sete çıktı. Dizinin ne zaman yayına gireceği ise merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin