Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Kimler oynayacak?

Sevilen dizi ekranlara geri dönüyor.

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 13:29
Gündem

Acun Ilıcalı'nın yeni yılda yayına başlatmayı planladığı Exxen adlı dijital platformunun dikkat çeken içeriklerinden biri de hiç şüphesiz, yıllar sonra yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Sihirli Annem dizisi oldu.

20-10/30/sihirli-anne.jpg

Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizi, 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Yeni yılda yayında olacak dizi İnci Türkay (Betüş), Şahap Sayılgan (Sadık), Jennifer Boyner (Toprak), Buğra Özmüldür (Cem), Jess Molho (Yavuz), Zuhal Topal (Suzan), Suat Sungur (Avni), Gül Onat (Perihan) gibi isimleri bir araya getirmişti. 

Sihirli Annem dizisi yeniden çekiliyor! Kimler oynayacak?

20-10/30/sihirli-annem.png

Sevilen dizi Sihirli Annem'in ekranlara döneceği bilgisinin ardından hangi oyuncuların yeniden ekranlara döneceği merak konusuydu. Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar oynayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin