Bahar Süer İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda!

İyi Aile Babası dizisinin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 16:10
Gündem

Başrollerinde başarılı oyuncular Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu'nun yer alacağı ve Hakan Algül'ün yöneteceği Tayfun Güneyer imzalı İyi Aile Babası adlı dizinin kadrosuna daha önce Salih Kalyon, Timur Acar, Berke Üsdiken, Melek Baykal ve Bahar Şahin gibi isimler dahil olarak heyecan yaratmıştı.

20-10/30/iyi-aile-babasi-1604065635.jpg

Süreç Film imzasıyla hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanmak üzere yola çıkan yeni dizi İyi Aile Babası dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Sitcom türünde olacağı bilinen ve cast çalışmaları süren dizi geçtiğimiz gün sete çıktı.

Bahar Süer İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda!

20-10/30/bahar-suer-1604065579.png

Daha önce rol aldığı Avrupa Avrupa dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve Rumuz Cavidan, Yeni Gelin, Gençliğim Eyvah gibi projelerde yer alan Bahar Süer, yeni dizi İyi Aile Babası'nın kadrosuna dahil oldu. Süer dizide Ayfer karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin