Evren Erler Zümrüdüanka dizisine konuk oluyor!

Zümrüdüanka dizisine konuk geliyor.

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 16:54
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdüanka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni bir isim de konuk olarak dahil oluyor.

20-10/30/zumrudu-anka.png

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezon ilk bölümünde: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Eyüboğlu kadroda yer almış ve karakterleri ile beğeni toplamışlardı. Diziye soluk kazandıran ikilinin ardından Volga Sorgu ve Melih Çardak da dizinin oyuncuları arasına girmişti.

Evren Erler Zümrüdüanka dizisine konuk oluyor!

20-10/30/evren-erler.jpg

Daha önce Alemin Kralı, Diriliş Ertuğrul, Servet, Seni Kimler Aldı, Leyla ile Mecnun, Savaşçı dizisinde rol alan oyuncu Evren Erler, 17. bölüm itibariyle Zümrüdüanka dizisinde  Cemil rolüne hayat verecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin