Ayşe Akın Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna yeni oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 17:12
Gündem

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi güçlü hikayesi ve sevilen oyuncularıyla yola devam ediyor.

20-10/30/dek.png

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan sevilen dizi iki farklı aileye sahip olan ve arada kalan, sevdiği adamla evlenmesine rağmen o adamın evlilik dışı ilişkisinden hamile kalan kadını da kabullenmek zorunda kalan Zeynep'in hikayesini ekranlara taşıyan dizinin kadrosuna en son Engin Öztürk katılmıştı. Diziye yeni bir isim daha katılıyor. 

Ayşe Akın Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

20-10/30/ayse-akin.png

Oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Nurşim Demir, Fatih Koyunoğlu, Senan KAra, Nail Kırmızıgül, Zuhal Gencer ve daha nice ismin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni katılan oyuncu; Hayat Mucizelere Gebe, İnsanlık Suçu, Erkenci Kuş ve Bir Aile Hikayesi dizilerinde rol alan Ayşe Akın oldu. Dizinin ekibine 18. bölümde dahil olacak olan ismin hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin