Çocukluk dizisi Nene (İpek Çiçek) kimdir? Yaşı, dizileri..

Çocukluk dizisinin yeni karakteri Nene kimdir?

Merve Mutlu
30 Ekim 2020 - 17:44
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Çocukluk, duygusal ve eğlenceli hikayesi ile yoluna devam ederken bir yandan da oyuncuları merak uyandırıyor. Çocukluk dizisi 4. bölümde karşımıza çıkan Nene karakteri de oldukça merak uyandırıyor.

Çocukluk Nene kimdir?

20-10/30/nene.png

Nene Mahir Boztepe’nin Çocuk evinde uzun yıllar kalmış şimdilerde ise yine Mahir Boztepe tarafından bir aileye verilmiştir. Gerçek ismi Kader'dir ve evlatlık verildiği aileden memnun olmadığı için yurda geri dönmek istemektedir. Bir gece Nene eli yüzü boyalı şekilde Ali Kaan Umut evine geri döner. Nene ise sokaklarda başına belaya sokmuştur ama kimseye söyleyememiştir. Mahir bir kez daha Nene’yi dinlemez ve ona bakıcı ailesine geri gönderir ama bu sefer nene öz annesine gider. Öz annesi tarafından "kadınlık yapması" için bir adama verilen Kader'i Mahir kurtarır. Mavi ve Bozi'ye ablalık yapan Kader'in bir gözü görmemektedir.

Çocukluk dizisinde Nene karakterini İpek Çiçek canlandırmaktadır. 

İpek Çiçek kimdir?

20-10/30/ipek-cicek-1604069900.jpg

İpek Çiçek 26 Mart 1999 da İstanbul da dünyaya gelmiştir. Şuanda 21 yaşında olan güzel oyuncu Uzun yıllardır Asiye Kocaman Ajans’a kayıtlı olarak çalışıyor. Bilgi Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almaya devam etmekte olan oyuncu ünlü oyuncu Beyti Engin’den kamera önü oyunculuk eğitimleri aldı. Elimi Bırakma dizisi ile başladığı oyunculuk hayatında Mucize Doktor dizisine konuk oldu, Gençliğim Eyvah dizisinde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin