Filthy Rich dizisinin 2. sezonu olacak mı? Karar duyuruldu!

Kim Cattrall'lı Fox dizisi Filthy Rich'in geleceği belli oldu! Detaylar...

Fox kanalının geçtiğimiz ay içinde ekran macerasına başlayan dizisi "Filthy Rich" hayranları için kötü haber!

FILTHY RICH 2. SEZON OLMAYACAK!

Aynı isimdeki Yeni Zelanda yapımı dizinin Amerikan uyarlaması olan "Filthy Rich" resmen iptal edildi. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak!

İlk sezonu 10 bölümden oluşan ve 21 Eylül'de açılışını yapan dizi şu ana kadar yayınlanan bölümleriyle sezonu yarılamış durumda. Kalan bölümlerin izleyiciyle uluşmasının ardından dizi ekranlara vedasını gerçekleştirmiş olacak.

İzlenme oranları her geçen hafta düşüş gösteren yapım şu ana kadar izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.36 reyting oranı ve 1.977 milyon izleyici gibi vasat bir ortalama sergilemekte.

20-11/01/filthy-rich.jpeg

FILTHY RICH NASIL BİR DİZİ? KONUSU VE OYUNCULARI

Uyarlama senaryosunu Tate Taylor'un kaleme aldığı Filthy Rich'de Sex and the City'nin eski oyuncularından Kim Cattrall, son derece başarılı bir televizyon ağı yaratmasıyla ünlü, mega zengin bir Güneyli ailenin reisi Margaret Monreaux rolünde karşımıza çıkıyor.

Margaret ve ailesi, kocasının bir uçak kazasında ölümünün ardından onun vasiyetine yazılan; soyadlarını ve servetlerini tehdit eden üç gayri meşru çocuğun babası olduğunu öğrenince şaşkına döner

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Melia Kreiling (Ginger Sweet), Aubrey Dollar (Rose Monreaux), Corey Cott (Eric Monreaux), Mark L. Young (Jason Conley), Olivia Macklin (Becky Monreaux), Steve Harris (Franklin Lee), Aaron Lazar (Paul Luke Thomas).

20-11/01/filthy-rich-iptal.jpeg

20th Television, Imagine Television & Fox Entertainment yapımcılığındaki Filthy Rich'in yürütücü yapımcı kadrosu yazar-yönetmen Taylor, showrunner Abe Sylvia, Brian Grazer, Francie Calfo ve John Norris'ten oluşuyor.

"Filthy Rich" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin