Televizyon sektörünün üretken ismi David Rodriguez hayatını kaybetti!

The Chi ve Animal Kingdom gibi dizilerin ekibinde yer alan David Rodriguez hayatını kaybetti!

Film ve televizyon sektöründe pek çok yapımda yazar, yönetmen ve yapımcı olarak yer almış David Rodriguez hayatını kaybetti.

DAVID RODRIGUEZ 50 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Henüz 50 yaşındaki Rodriguez'in ölüm nedeni ise felç komplikasyonları olarak belirtildi.

RODRIGUEZ'İN KARİYERİ

1970 yılında doğan ve ebeveynleri Millie & J.B. 'David' Rodriguez ile birlikte Bronx'ta büyüyen yönetmen/yapımcı gelişim yıllarını New York, Cornwall-on-Hudson'daki New York Askeri Akademisi'nde geçirdi.Rodriguez buradan mezun olduktan bir aile geleneği olan askerlik hizmetini yerine getirmek için Birleşik Devletler Deniz Piyade Birliği'ne katıldı.

20-11/02/david-rodriguez-1604265344.jpg

Güney Florida'da gizli bir narkotik memuru olarak da görev yapan Rodriguez 2003 yılına gelindiğinde hayat boyu süren bir yönetmen olma hayalini gerçekleştirmek için eğlence sektörüne adım attı.

2004 yılından günümüze kadar sektörde yönetmen, yapımcı ve yazar olarak çeşitli işlerle meşgul olan isim 2018-2019 yılları arasında John Wells Productions çatısı altında TNT'nin Animal Kingdom dizisinde ve 2018 yılında Showtime dizisi The Chi'de yürütücü yapımcı/yönetmen olarak görev yaparken; yakın dönemde Hightown, Stumptown, S.W.A.T., Chicago P. D., Power gibi dizilerde de yönetmen koltuğunda oturdu.

20-11/02/the-chi-david-rodriguez.jpg

Push, American Bully ve Once Upon a Time In Queens gibi uzun metrajlı filmlerde de yazar, yapımcı ve yönetmen olarak yer alan Rodriguez'in karısı Renee Props Rodriguez'den Mitchell, Colin, Brendan ve Anthony isimlerinde çocukları bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin