Can You Hear Me? 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon ile ilgili her şey!

Netflix dizisi "Can You Hear Me? (M'entends-tu?) 2. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon detayları...

Dostlarıyla arası açık olan ve hapisten yeni çıkan Ada dibe vurmaya başlarken tanıdık bir yüz gördükten sonra sıkıntılı zamanlar geçiren tek kişinin kendisi olmadığını anlar...

CAN YOU HEAR ME 2. SEZONUYLA DÖNDÜ!

Mélissa Bédard, Ève Landry ve Florence Longpré'nin başrolleri paylaştığı Netflix'in komedi-drama türündeki dizisi "Can You Hear Me? (M'entends-tu?)" 2. sezon bölümleriyle 02 Kasım 2020 Pazartesi günü Netflix kütüphanesine eklendi.

İlk sezonu 15 Ekim 2019'da Netflix'te yayınlanan dizinin yeni sezonu tıpkı ilk sezon gibi 10 bölümden oluşuyor.

20-11/03/can-you-hear-me-foto.jpg

Yoksul bir mahallede yaşayan, yanlış sevgilileri ve sorunlu aileleriyle boğuşan üç arkadaşın yaşamlarından kesitler sunan dizinin yeni sezon hikayesinde aradan geçen iki yılın ardından Ada'nın hayatını yeniden düzene sokup, her biri kendi dertleriyle boğuşan en iyi dostlarıyla yeniden görüşmek istemesiyle gelişen olaylara tanıklık ediyoruz.

Yeni sezonun bölüm sıralaması şu şekilde:

- 2. sezon 1. bölüm: "Ada" (23 dakika)
- 2. sezon 2. bölüm: "Fabiola" (22 dakika)
- 2. sezon 3. bölüm: "Carolanne" (23 dakika)
- 2. sezon 4. bölüm: "En Sonunda" (23 dakika)
- 2. sezon 5. bölüm: "Bianca" (23 dakika)
- 2. sezon 6. bölüm: "Marcel" (23 dakika)
- 2. sezon 7. bölüm: "Nassim" (23 dakika)
- 2. sezon 8. bölüm: "Line" (23 dakika)
- 2. sezon 9. bölüm: "Dur Dur Dur" (23 dakika)
- 2. sezon 10. bölüm: "Keven" (24 dakika)

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Mehdi Bousaidan (Nassim), Sophie Desmarais (Amélie), Isabelle Brouillette (Bianca), Victor Andres Turgeon-Trelles (Keven), Marie-Aimée Cadet (Madan Torino), Aliyah Elisme (Bébé), Mani Soleymanlou (Frank), Floyd Lapierre-Poupart (Henri), Fabiola Nyrva Aladin (Tessa), Marc St-Martin (Léon).

20-11/03/m-entends-tu.jpg

"Can You Hear Me?" komedi dalında en iyi yönetmen dalında Gémeaux ödülü (Miryam Bouchard) kazanmasının yanında yabancı dilde en iyi drama dizisi dalında Banff Rockie ödülüne de layık görüldü.

"Can You Hear Me?" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin