El Marginal 5. ve final sezonu hakkında bilinmesi gerekenler!

Arjantin yapımı suç-aksiyon dizisi "El Marginal" 5. ve final sezonuyla yayında! Detaylar...

Arjantin yapımı suç-aksiyon dizisi "El Marginal" 5. ve final sezonuyla yayında!

EL MARGINAL 5. SEZON BAŞLADI!

Ekran serüvenine 2016 yılında başlayan ve kısa sürede dünya çapında hayran kitlesi oluşan dizinin 5. ve final sezon bölümleri 04 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix plaformundan izlenebiliyor.

13 bölümlük ilk sezonunun ardından 8'er bölümlük sezonlarla serüvenini sürdüren El Marginal'ın final sezonu 6 bölümden oluşuyor.

EL MARGINAL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, bir adam kaçırma vakası hakkında bilgi almak için bir suç çetesinin içine sızmak üzere San Onofre hapishanesine sızan, ancak kaderin bir cilvesi sonucu hapishanede kapana kısılıp hapse atılan eski polis memuru Miguel Palacios'u (Juan Minujín) merkezine alan dizinin yeni sezonunda neler olacak?

Başarısızlığa uğrayan kaçma girişimlerinin ardından ayrı düşen Pastor ve Diosito, hayatta kalmak için yeni tehlike ve zorluklara göğüs germek durumundadır.

Biri hücreye kapatılmış, diğeri de duvarların dışında sığınacak bir yer aramaya gitmiştir. İkisi de yaptıklarının sonucuna katlanmak ve geçmişi onarmak zorundadır.

Bu sırada Puente Viejo hapishanesindeki güç savaşları devam etmektedir. Borges, James ve Bardo, César ve Sub21 ile kanlı bir hesaplaşmaya girer. Tüm bu olup bitenler yeni müdür Sergio Antín'in gözetiminde gerçekleşir.

22-05/04/el-marginal-dizisi-5-sezon.jpeg

El Marginal'ın oyuncu kadrosunda Juan Minujín ile birlikte Nicolás Furtado, Claudio Rissi, Gerardo Romano, Maite Lanata, Ariel Staltari, Daniel Pacheco, Ana Garibaldi, María Leal, Abel Ayala, Esteban Lamothe, Martina Gusmán, Lorenzo Ferro, Roly Serrano, Cristina Banegas, Carlos Portaluppi, Verónica Llinás, Daniel Fanego, Diego Cremonesi, Brian Buley, Ignacio Sureda, Rodrigo Noya, Ana María Picchio, Alejandro Awada, Jorge Lorenzo, Osqui Guzmán, Rodolfo Ranni, Julieta Zylberberg, Luis Luque gibi isimler yer alıyor.

Sebastián Ortega & Israel Adrián Caetano ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı yapım Underground Contenidos yapımcılığında hazırlanıyor.

22-05/04/el-marginal-final.jpeg

"El marginal" (Netflix) 5.Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin