Netflix dizisi Erime: Nükleer Felaketin Eşiği nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Sürükleyici belgesel dizisi "Erime: Nükleer Felaketin Eşiği (Meltdown: Three Mile Island)" Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Tatlı Bela'nın övgü alan yapımcıları ve Oscar adayı yönetmen Kief Davidson'ın (Fil Dişi Oyunu) elinden...

Olağanüstü şeyler yapma cesaretine sahip sıradan insanların öyküsünü anlatan sürükleyici belgesel dizisi "Erime: Nükleer Felaketin Eşiği (Meltdown: Three Mile Island)" Netflix izleyicisiyle buluşmaya başladı.

04 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren izlenebilen yapımın sezonu 4 bölümden oluşuyor.

ERİME: NÜKLEER FELAKETİN EŞİĞİ NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Erime: Nükleer Felaketin Eşiği; Pensilvanya'daki Three Mile Adası nükleer santralindeki kazanın tanıkları; olay öncesi ve sonrası yaşananları, tartışmaları ve kazanın devam etmekte olan etkilerini anlatıyor.

Yapım kısaca; Pensilvanya'daki Three Mile Adası nükleer santralinde yaşanan ve neredeyse bir felaketle sonuçlanan kazayı ele alıyor. Belgesel olayları, kazayı ihbar eden baş mühendis Richard Parks'ın ve kazadan etkilenen insanların objektifinden anlatıyor.

İzleyiciler dramatik canlandırmalar, arşiv görüntüleri, daha önce hiç yayınlanmamış amatör videolar ve derinlikli röportajlarla ABD tarihindeki en ciddi nükleer olayı âdeta yeniden yaşıyor.

22-05/04/meltdown-three-mile-island-poster.jpeg

ERİME: NÜKLEER FELAKETİN EŞİĞİ BÖLÜMLERİ

Belgesel dizinin bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kaza" (43 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Önce Kadınlar ve Çocuklar" (43 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "İhbarcı" (48 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Sonuçlar" (41 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; 1979'da bir santralde yaşanan arızanın karışıklığa ve radyasyon sızıntısına neden olmasına ve korku ile birlikte, yetkililerin gerçekleri gizlediğine dair şüphelerin de yayılmasına tanıklık ediyoruz.

22-05/04/meltdown-three-mile-island-foto.png

Erime: Nükleer Felaketin Eşiği bir Moxie Pictures (Wormwood) ve MAS yapımı olup belgeselin baş yapımcıları ise Carla Shamberg, Michael Shamberg, Kief Davidson, Robert Fernandez ve Dan Levinson.

"Meltdown: Three Mile Island" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin