Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre final sezonu Netflix'te! Summertime 3. sezon detayları!

Cesenatico kıyılarında son bir geri dönüşe hazır mısınız? İtalya yapımı "Summertime (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre)" 3. ve final sezonu bölümleriyle Netflix'te! Tüm detaylar haberimizde...

Cesenatico kıyılarında son bir geri dönüşe hazır mısınız?

SUMMERTIME İLE SON BİR KEZ!

Federico Moccia'nın roman serisinden esinlenerek dizi formatına uyarlanan İtalya yapımı "Summertime (Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre)" 3. ve final sezonu bölümleriyle Netflix takipçilerine sunuldu.

Romantizm temalı dizinin yeni sezon bölümleri 04 Mayıs 2022 Çarşamba tarihi itibarıyla dijital yayın platformu Netflix'e eklendi.

Üçüncü sezon, ilk iki sezon gibi 8 bölümden oluşurken, sezonun bölümlerinin süreleri 37 ila 51 dakika arasında değişiyor.

SUMMERTIME FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Peki, final sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Üçüncü sezonda, Summertime'ın kahramanları oldukça zor seçimler yapmak zorunda kalacaklar... Gerçekte kim olmak istediklerini anlamakta zorlanırken...

Fina sezonunda; başka bir yaz mevsiminde tutkularını keşfedip arkadaşlıklarının sınırlarını test eden arkadaş grubunun üyelerinin, kendilerini yeni bir dizi aşk üçgeninin ortasında bulmasına tanıklık ediyoruz.

22-05/04/summertime-3-sezon-posteri.jpeg

Romagna sahillerinde bir yaz daha başlarken Summer yeni sezonu daha önce hiç olmadığı kadar kaygısızca yaşamaya hazır görünmektedir. Dario hayır diyemeyeceği bir teklif alırken, Sofia artık arkadaşlarının ona bir yabancı gibi davranacağına ilişkin korkularla geri döner. Ale ise yoğun bir suçluluk duygusuyla boğuşur.

Summer, Ale, Dario, Sofia, Edo ve Blue bu yeni bölümlerde kendilerini, hayallerini ve özlemlerini keşfetme yolunda bir adım daha atıyor. Arkadaşlıkları ve gruba yeni katılan insanlar, kendileri ve gelecekleri hakkında önemli bir gerçeği anlamalarını sağlıyor. Yetişkin olmaya giden yolda daha yoğun duygularla boğuşan gençler, bazen birini gerçekten sevmenin kendinden bir parçayı kaybetmek anlamına gelebileceğini de keşfediyorlar.

İlk iki sezondan tanıdığımız Coco Rebecca Edogamhe (Summer), Ludovico Tersigni (Ale), Amanda Campana (Sofia), Andrea Lattanzi (Dario), Giovanni Maini (Edo), Alicia Ann Edogamhe (Blue), Andrea Butera (Alfredo), Lucrezia Guidone (Rita), Romina Colbasso (Giulia), Sara Mondello (Milena) ve Amparo Piñero Guirao'ya (Lola) ek olarak final sezonu için kadroya dâhil olan oyuncular ise Cristiano Caccamo (Luca), Stefano Rossi Giordani (Stefano), Emilia Scarpati Fanetti (Federica) ve Ludovica Ciaschetti (Viviana) olarak sıralanıyor.

22-05/04/summertime-3-sezon-foto.jpeg

Dizide rol alan diğer isimlerden Thony (Isabella) ve Alberto Boubakar Malanchino (Antony), Summer ve Blue'nun ebeveynlerini canlandırıyor. Ayrıca Mario Sgueglia (Maurizio) Ale'nin babasını, Giuseppe Giacobazzi (Loris) Edo'nun babasını, Marina Massironi (Wanda) ise onun partnerini oynuyor.

Final sezonu fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Summertime" (Netflix) Final Sezonu Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin