Gerilim dizisi Cennete Hoş Geldiniz 1. sezonuyla Netflix'te! Welcome to Eden konusu ne?

Ya hayatınızın yolculuğu eve geri dönmemek anlamına gelirse? Netflix'in İspanya yapımı gerilim dizisi "Cennete Hoş Geldiniz (Welcome to Eden)" 1. sezonuyla başladı! Bienvenidos a Edén konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Ya hayatınızın yolculuğu eve geri dönmemek anlamına gelirse?

İspanya yapımı gerilim dizisi "Cennete Hoş Geldiniz (Welcome to Eden)" 1. sezon bölümleriyle Netflix platformuna eklendi.

06 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen ve orijinal ismi "Bienvenidos a Edén" olan yapımın sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Cennete Hoş Geldiniz kısaca; bir grup gencin, gözlerden çok uzak bir adada düzenlenen bir partiye katılmasına, ancak çok çekici görünen bu cennet adanın, aslında tehlikeli sırlarla ve tuzaklarla dolu olmasını konu ediniyor.

CENNETE HOŞ GELDİNİZ NASIL BİR YAPIM?

"Mutlu musun?"

Zoa ve sosyal medyada aktif olan dört çekici ve eğlenceli genç işte bu soruyla birlikte tarihin en özel partisine davet edilir. Yeni bir içki markası tarafından organize edilen bu gizemli parti, yerini kimsenin bilmediği bir adada düzenlenecektir.

Gençlerin oldukça heyecanlı bir macera olarak başlayan yolculuğu kısa sürede hayatlarının gezisine dönüşür. Ama cennet hiç de göründüğü gibi değildir...

22-05/06/welcome-to-eden-fotolar.jpeg

Amaia Aberasturi, Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Lola Rodríguez ve Belinda Peregrín'in başrolleri paylaştığı drama dizisinde ayrıca Tomy Aguilera, Diego Garisa, Berta Castañé, Albert Baró, Guillermo Pfening, Blanca Romero, Sergio Momo, Ana Mena, Berta Vázquez, Irene Dev, Alex Pastrana, Joan Pedrola, Claudia Trujillo, Carlos Soroa, Jonathan Maravilla Alonso, Dariam Coco gibi isimler rol alıyor.

WELCOME TO EDEN BÖLÜMLERİ

Joaquín Górriz & Guillermo López Sanchez ikilisinin yaratıcısı olduğu Bienvenidos a Edén'in 1. sezon bölüm rehberi şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Hayatınızın Yolculuğu" (42 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Değerlendirme" (38 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Veda Partisi" (39 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Karşı Kıyı" (46 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Fırtına" (46 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "İsyan" (36 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Lilith" (36 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Dönüş Yolculuğu" (46 dk.)

22-05/06/welcome-to-eden-cast.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Zoa'nın gözlerden çok uzak bir adadaki özel bir partiye davet edilmesine ve bu fırsatı kaçırmamasına; ancak adaya vardığında hiç beklemediği bir durumla karşılaşmasına tanıklık ediyoruz.

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Lanzarote, Kanarya Adaları'nda gerçekleştirilen Cennete Hoş Geldiniz, Brutal Media yapımcılığında hazırlanıyor.

Daniel Benmayor & Menna Fité ikilisinin yönetmen koltuğunu paylaştığı dizinin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-05/06/welcome-to-eden-poster.jpeg

"Welcome To Eden" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin