Netflix aksiyon komedi filmi Zoraki İkili hakkında bilinmesi gerekenler!

Lupin ve Sihirbazlar Çetesi'nin yönetmeninden aksiyon-komedi türündeki "Zoraki İkili (The Takedown)" filmi Netflix'te yayına girdi. Loin du périph konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve çekim bilgileri haberimizde...

Lupin ve Sihirbazlar Çetesi'nin yönetmeninden aksiyon-komedi türünde bir film...

Omar Sy ve Laurent Lafitte ikilisinin başrolleri paylaştığı aksiyon komedisi "Zoraki İkili (The Takedown)" Netflix'te bugün yayına girdi.

06 Mayıs 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilen filmin süresi 2 saat 1 dakika.

ZORAKİ İKİLİ NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Peki, orijinal ismi "Loin du périph" olan Zoraki İkili'de izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Louis Leterrier'in (Lupin, Sihirbazlar Çetesi) yönettiği Zoraki İkili filmi kısaca; 10 yıl sonra tekrar bir araya gelmek zorunda kalan farklı karakterlerdeki iki uyumsuz polisin, büyük bir komplonun tehdit ettiği bölünmüş bir Fransız kasabasında işlenen cinayeti araştırmaya başlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Ousmane Diakité (Omar Sy) ve François Monge (Laurent Lafitte) çok farklı tarzlara, çok farklı geçmişlere ve aynı şekilde çok farklı kariyerlere sahip iki polistir.

Uzun zaman sonra tekrar bir araya gelen sıra dışı ikili, yeni bir soruşturma için Fransa'nın öbür ucuna kadar gider.

Burada basit bir uyuşturucu alışverişi gibi görünen bir olayın aslında tehlikelerle ve hiç beklenmedik komikliklerle dolu büyük çaplı bir suç vakası olduğu ortaya çıkar.

22-05/06/the-takedown-foto.jpeg

Yapımın oyuncu kadrosunda Omar Sy ve Laurent Lafitte ikilisine Fransız rock şarkıcısı, gitarist ve aktris Izïa Higelin (Alice), Dimitri Storoge (Brunner), Stéphane Pezerat, Jo Prestia, Flavie Péan, Catherine Schaub Abkarian, David Bàn, Léa Dauvergne, Sylvia Bergé gibi isimler eşlik ediyor.

ZORAKİ İKİLİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Mandarin Films yapımcılığında hazırlanan filmin çekimleri Fransa'da Paris ve Rhône-Alpes bölgelerinde gerçekleştirildi.

22-05/06/the-takedown-filminin-posteri.jpeg

Zoraki İkili'nin aksiyon ve komedi yüklü fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Takedown" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin