Elçin Sangu Geri Geliyor! İşte Yeni Dizisi

Elçin Sangu yeni dizisi ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda yayınlanması beklenen dizi hakkında neler biliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
08 Ağustos 2021 - 04:14
Gündem

Romantik Komedi türünün aranan isimlerinden biri olan Elçin Sangu, bir süredir dizi projeleriyle ekranlarda gözükmüyor. Ünlü oyuncunun ekranlara ne zaman döneceği konusunda da şu ana kadar herhangi bir bilgi bulunmuyordu.

Fakat bu konuda bekleyiş çok yakından sona erecek gibi duruyor. Öyle ki ünlü oyuncunun yeniden ekranlara döneceği ortaya çıktı. Hatta Elçin Sangu nasıl bir dizi ile ekranlara dönecek bu konuda da bilgiler gelmeye başladı.

Elçin Sangu, Yalancılar ve Mumları Dizisiyle Dönecek

Medyapım imzalı olacağı ortaya çıkan Yalancılar ve Mumları dizisi, Elçin Sangu’nun ekranlara geri dönüş projesi olacak. Ünlü oyuncu yeni dizide başrollerden biri olacak.

Dizi 4 karakter üzerinden dönen bir yapım olacak. 4 kadın arkadaşın işlediği cinayeti göreceğiz. Bunun etrafında gelişen olaylar ve cinayete kadar uzanan sürecin konu alındığı dizide Elçin Sangu, Meliha karakterine hayat verecek.

Meliha karakterinin cinayeti işleyen 4 arkadaştan biri olmasının yanında, dizide olayları da anlatan bir psikiyatrist olacağı söyleniyor. Yani bu demek oluyor ki olayları seyirciye aktaracak olan ana karakter Elçin Sangu olarak karşımıza çıkacak.

21-08/08/elcin-sangu-2.jpg

Ünlü oyuncunun da içerisinde yer aldığı dizi, yeni sezonda yayınlanacak deniyor. Tabii ki şu an için hem tarih yok hem de çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda ek bir bilgi yok.

Belki Eylül ayı olmaz ama bu sezon içerisinde yeni dizinin yayınlanacağına kesin gözüyle bakabiliriz. Bu arada dizinin yer alacağı kanal konusunda da bilgi verelim. Şimdiye kadar gelen bilgilere göre dizi Fox TV’de yayınlanacak. Zaten Medyapım aynı kanala Yasak Elma dizisini yapıyor. Yani kanal seçimi aslında çok büyük sürpriz olmadı desek yeridir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin