Exxen, Leyla ile Mecnun Afişini Yayınladı

Leyla ile Mecnun afişi yayınlandı. Exxen platformuna geçen dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu mu? İşte afiş görsellerinde dikkat çekenler.

Oğulcan Özsezgi
08 Ağustos 2021 - 04:03
Gündem

Leyla ile Mecnun, çok uzun yıllardır gündemde. Televizyon ekranlarının absürt komedi yapımları içerisinde bana göre en iyi olan yapım, neyse ki yakın zamanda yeniden geliyor. Bu sefer durum daha farklı olacak. Dizi bu kez televizyon ekranlarında olmayacak ama dijital platform üzerinden yayınlanacak. Daha mı iyi olacak daha mı kötü olacak bilemiyoruz ama sonuçta efsane geri dönecek. Dileriz öyle 6-7 bölümde bir sezon finaline gitmeyen bir yapım olur.

İşte biz merakla dizinin yeni bölümlerini beklerken, bundan iki ay kadar önce çekimleri başlayan Leyla ile Mecnun için paylaşımlar da yapılmaya devam ediyor. Yakın zamanda dizinin yeni afişleri de paylaşıldı. Tabii ki tam kadro afişte yer aldı.

Leyla ile Mecnun Afişi ve Dikkat Çekenler

Exxen tarafından yayınlanan afiş, çok şey anlıyor. Mecnun’un standartlaşan gömleği, İsmail abinin parlak ceketi, İskender’in şapkası, Erdal Bakkal’ın şapkası ve önlüğü, dedenin sakalları ve Yavuz’un deri ceketi. :) Hepsi yerli yerinde duruyor gibi.

Yeniden gelecek olan dizinin afiş fotoğraflarında net olarak anlıyoruz ki dizi aynı şekilde yoluna devam edecek. Burada sadece şu dikkatimi çekiyor ki aradan yılların geçtiği çok belli. Erdal Bakkal’ın beyazlayan bıyıklarına baktığınız zaman, uzun zaman olduğunu net olarak anlıyorsunuz.

21-08/08/leyla-ile-mecnun.jpg

Bakalım artık afiş görsellerini de gördüğümüz Leyla ile Mecnun, ne zaman yayınlanacak? Çok bir zaman kalmadığı kesin. Bugün yarın ilk bölümler yayına açılacak gibi duruyor. Yeni bölümler yayınlanır yayınlanmaz, hikayede neler olmuş, neler değişmiş hepsini ele alacağız. Şimdilik yapmamız gereken şey beklemek.

Merakla yeni bölümleri beklerken, bu sefer dizinin daha uzun soluklu olması umut ederek yazıya son verelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin