Elif Şafak'ın Aşk kitabı dizi mi olacak? Netflix'ten büyük hamle!

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix, Elif Şafak ile işbirliği yapıyor.

Merve Mutlu
17 Ekim 2019 - 10:12
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü bir dijital içerik platformu olan Netflix, Almanya’nın kitap fuarlarından biri olan The Frankfurter Buchmesse’te Man Booker ödül adayı olan yazar Elif Şafak’ın “Aşk” adlı kitabının haklarını aldığını duyurdu.

19-10/17/elif-safak-ask.gif

Kitapları birçok dile çevrilen ve artık global bir yazar haline gelen Elif Şafak'ın Aşk adlı romanından yola çıkılarak bir dizi çekileceği müjdesi, hem platform kullanıcılarını hem de yazarın okurlarını memnun etti. 

19-10/17/elifsafak-ak.jpg

Türkiye’de 850.000’den fazla kopya satış rakamına ulaşan Aşk adlı kitabın yazarı Elif Şafak, The Royal Society of Literature üyesi olan Şafak, çağdaş edebiyatın en ünlü isimleri arasına girdi. 13. yüzyılın en önemli şair ve mutasavvıfı Mevlânâ Celâleddin Rûmî, Sufizm ve evrensel düzeyde bir aşk arama üzerine derin bir keşfin konu edileceği dizinin prodüksiyon ve zamanlama gibi detayları ise henüz belirlenmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin