Sevgili Geçmiş'in Azra'sı Özge Özacar Sezen Aksu şarkısı söyleyecek!

Ekranların yeni dizisi ilk bölümünde bir sürprizle geliyor.

Merve Mutlu
17 Ekim 2019 - 13:38
Yeni Bölüm

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği: Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Sevgili Geçmiş dizisi izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. 

19-10/17/sevgili-g.png

25 Ekim Cuma akşamı izleyici ile buluşacak olan dizide: Birbirinden habersiz büyüyen birbirinden güzel üç kız kardeşin bir tesadüfle bir araya gelmelerini anlatılacak. Aldıkları gizemli bir mektupla yıllar sonra içlerinden birinin düğününde ilk kez bir araya gelen 3 kardeşin hikayesinin anlatılacağı dizide, albüm çıkarmak isteyen Azra karakteri Sezen Aksu'ya ait ’Kız Seni Yerler’ şarkısını seslendirecek.

19-10/17/zge.png

Senaryosunu Funda Alp'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda  Aydın Bulut'un oturduğu dizi çok yakında Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin