Elimi Bırakma dizisinde Aydilge sürprizi!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'da Aydilge rüzgarı esecek!

Nurşah
14 Mart 2019 - 14:55
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert ve Seray Gözler'in yer aldığı TRT 1 ekranlarının ilgi çeken aile dram dizisi Elimi Bırakma'nin yeni bölümünde Aydilge şarkıları ile büyüleyecek!

 19-03/14/elimi-birakma-aydilge.JPG

Aydilge Elimi Bırakma dizisine konuk oluyor!

Sevilen dizi 33. bölümü ile pazar akşamı izleyici karşısında olacak. Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı Elimi Bırakma'nın yeni bölümünde Alp Navruz bateri şovu ile dikkatlerini üzerine çekecek. Sevilen ismi önceki bölümlerde de bateri karşısında izlemiştik...

19-03/14/elimi-birakma-33-bolum.jpeg

Elimi Bırakma dizisi için özel olarak bateri eğitimi alan Navruz'un performansı ile beğeni kazanacağı sahnede, müziğin sevilen ismi Aydilge de izleyicilerin kulaklarının pasını alacak ve sevilen şarkılarını seslendirecek. TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma izleyicilerine hem dizi hem de müzik keyfi sunacağı yeni bölümü ile 17 Mart Pazar akşamı izleyici karşısında olacak...

Elimi Bırakma 33. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin