Superstore 5. sezon olacak mı? NBC kararını verdi!

NBC'nin uzun soluklu komedi dizisi Superstore'un geleceği belli oldu. Kanal, sevilen dizisi ile bir sezon daha devam dedi! Superstore 5. sezon detayları...

NBC'nin uzun soluklu dizilerinden "Superstore"a yeni sezon onayı çıktı!

SUPERSTORE YENİ YAYIN SEZONUNDA DA EKRANLARDA OLACAK!

Kanalın eleştirmenlerden bol övgü alan komedi dizisi resmi 5. sezon onayını aldı. 5. sezonun önümüzdeki sonbahar döneminde prömiyerini yapması bekleniyor.

19-03/14/superstore-izle-1552570286.jpg

"SUPERSTORE" REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan dördüncü sezonunu yarılayan Superstore reytinglerde başarılı ve istikrarlı grafiğini bu sezona da taşımış görünüyor.

The Big Bang Theory, Grey's Anatomy gibi izlenme oranları güçlü ve oturmuş yapımlarla aynı zaman diliminde ekranlara gelen dizi; kendi zaman dilimi ve sonraki yedi günlük izlenme oranlarıyla bu sezon şimdiye kadar 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting oranı ve 4.4 milyon izleyici ortalamasını elde etmiş durumda.

NBC Entertainment Senaryolu Yapımlar Eş Başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta dizinin yeni sezon onayı için paylaşılan açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

"Justin Spitzer, harika yazar kadromuz, oyuncu kadromuz ve tüm ekip ustalıkla hazırlanan bu komedide her hafta sadece bizleri güldürmekle kalmıyor aynı zamanda günlük önemli sorunlara da değiniyor."

"SUPERSTORE" KONUSU VE KADROSU

Justin Spitzer'ın senaryosunu kaleme aldığı Superstore'un hikayesi; St. Louis, Missouri'de yer alan Amerikan mega süpermarketi Cloud 9'da çalışan bir grubun etrafında geçiyor.

19-03/14/superstore-nbc.jpg

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Bloom ve Mark McKinney dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

Universal Television, Spitzer Holding Company ve The District ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu Spitzer, Ruben Fleischer, David Bernad, Gabe Miller & Jonathan Green ve Jackie Clarke'dan oluşuyor.

NBC'NİN YENİ SEZON ONAYI ALAN KOMEDİ DİZİLERİ HANGİLERİ?

Superstore böylelikle kanalın diğer komedi dizileri The Good Place, Brooklyn Nine-Nine ve Will & Grace gibi 2019-20 yayın sezonunda izleyiciyle buuşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin