Elite 2. sezon ne zaman başlıyor? Netflix duyurdu!

İlgiyle izlenen Netflix dizisi "Elite" 2. sezonu ile dönüyor!


06 Ağustos 2019 - 16:49
Kültür Sanat

La Casa de Papel’in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente’yi tekrar bir araya getiren ayrıca kadrosunda  Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico ve Omar Ayuso gibi başarılı isimlerin buluşturan Elite dizisi, yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplamıştı. 

Dizinin merakla beklenen 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu.

Dünyaca ünlü olan ve geçtiğimiz günlerde RTÜK'ün denetleme kararı çıkarması ile gündeme gelerek büyük tartışma yaratan Netflix'in birbirinden başarılı ve sevilen içerikleri, izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 

Elite 2. sezon ne zaman başlıyor?

Oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan ve hikayesi ile de izleyicileri etkisi altına alan dizinin "2. sezonu ne zaman başlayacak?" sorusu nihayet yanıt buldu.

Merakla beklenen dizi, Netflix'in paylaştığı yeni sezon tanıtımı ile duyurduğu üzere; 6 Eylül 2019'da Netflix'te yayında olacak. 

Elite'in konusu ne?

Elitlerin çocuklarını gönderdiği İspanya’nın en iyi ve en seçkin okulu olan Las Encinas; okullarının bir depremde yıkılmasının ve yerel meclisin öğrencileri bölgedeki diğer okullara dağıtmasının ardından, işçi sınıfından olan üç çocuğu bünyesine alır. Bu çocuklar başta çok şanslı olduklarını düşünseler de, her şeye sahip olanlar ile kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlar arasındaki çatışma bir cinayetle sonuçlanınca ortalık karışır.

İşlenen suçun arkasında kimin olduğu merak edilen hikaye Netflix'te büyük bir beğeni topladı. 

Elite dizisinin 2. sezon tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin