Elite 4. sezon müjdesi geldi! Elite yeni sezon ne zaman başlayacak?

Netflix gençlik dizisi Elite 4. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları burada...

Netflix'in en popüler gençlik dizileri arasında yer alan ve ülkemizde de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan İspanyol yapımı "Elite" ile bir sezon daha!

ELITE 4. SEZONUYLA GERİ DÖNECEK!

Dijital yayın platformu Netflix diziye 4. sezon onayını verdi. Duyuru, oyuncu kadrosundan bazı isimlerin karantina günlerinde evlerinden çektikleri video ile paylaşıldı.

Elite'in sekiz bölümden oluşan üçüncü sezonu 13 Mart 2020'de izleyiciyle buluşmuştu.

Carlos Montero & Darío Madrona ikilisinin elinden çıkan yapım geçtiğimiz yıl 20 milyonun üzerinde hane tarafından izlenmiş ve ciddi bir izlenme sayısına ulaşmıştı.

20-05/27/elite-dizisi.jpg

ELITE 1-2-3. SEZON HİKAYESİ

İşçi sınıfından gelen üç gencin İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolmasının ardından onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışmanın bir cinayete yol açmasını konu edinen Elite'in ikinci sezonunda sınıf arkadaşlarının ölümünün ardından bir öğrencinin ortadan kaybolmasına, ittifakların değişmesine, ortama yeni arkadaşların katılmasına ve karanlık sırların saklanmasının artık zor hale gelmesine tanıklık etmiştik.

Geride bıraktığımız üçüncü sezonun hikayesi ise bir başka sınıf arkadaşının öldürülmesinin ardından yeni bir soruşturma açılmasına ve öğrencilerin geleceğe baksalar da geçmişin gölgesinden kurtulamamalarına odaklanıyordu.

ELITE 4. SEZONDA HANGİ İSİMLER VAR, HANGİLERİ YOK?

Yeni sezonda Itzan Escamilla (Samuel García Domínguez), Miguel Bernardeau (Guzmán Nunier Osuna), Arón Piper (Ander Muñoz), Omar Ayuso (Omar Shanaa), Claudia Salas (Rebeca "Rebe" de Bormujo Ávalos) ve Georgina Amorós (Cayetana Grajera Pando) gibi oyuncuların geri dönecekleri açıklandı.

Hayat verdikleri karakterlerin farklı bir ülkeye gitmesinden dolayı Ester Expósito (Carla Rosón Caleruega), Mina El Hammani (Nadia Shanaa) ve Danna Paola (Lucrecia "Lu" Montesinos Hendrich) ile birlikte Álvaro Rico (Leopoldo "Polo" Benavent Villada) ve Jorge López (Valerio Montesinos Rojas) ise dördüncü sezon oyuncu kadrosunda yer almayacak isimler.

20-05/27/elite_izle_diziler.jpg

Zeta Audiovisual (Three Steps Above Heaven, I Want You) yapımcılığında hazırlanan Elite'in yürütücü yapımcı kadrosu Carlos Montero, Darío Madrona, Diego Betancor ve Iñaki Juaristi'den oluşuyor.

CEVABI MERAK EDİLEN SORU: ELITE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ortaya çıkan karantina sürecine bağlı olarak Elite'in yeni sezon çekimlerine ne zaman başlanacağı ve yeni sezonun ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz belli değil. Diziler.com ekibi olarak gelişmeleri takip ediyor olacağız.

Elite (Netflix) 4. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin