Dark 3. sezon için geri sayım başladı! Dark final sezonu yayın tarihi ve tanıtım videosu!

Fenomen dizi Dark'ta son döngü başlamak üzere! Döngü nihayet kırılacak mı? Dizinin 3. ve final sezonunun başlangıç tarihi belli olurken duyuru videosu da yayınlandı!

"Son başlangıçtır. Başlangıç da sondur..."

Fenomen dizi Dark'ta son döngü başlamak üzere! Döngü nihayet kırılacak mı? Cevaplar için fazla beklemeyeceksiniz!

DARK FİNAL SEZONU İÇİN TAKVİMLERİNİZİ İŞARETLEYİN!

Netflix, hikayesiyle sınırları zorlayan Alman bilim-kurgu, gerilim dizisi Dark'ın 3. ve final sezonu yayın tarihini kısa süreli bir tanıtım videosu eşliğinde duyurdu.

27 Haziran 2020 Cumartesi günü başlayacak final sezonunun Türkçe alt yazılı fragmanını haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

20-05/27/dark-3-sezon-tarihi.jpg

Baran bo Odar ve Jantje Friese imzalı Dark'ın hikayesi; kasabalı bir oğlanın kaybolmasının dört aileyi hummalı bir cevap arayışına itmesine, bu arayışların üç nesli kapsayan akıl almaz bir gizemin ortaya çıkmasına neden olmasına odaklanıyor.

İlk sezonu 01 Aralık 2017'de yayınlanan yapımın 21 Haziran 2019'da yayınlanan ikinci sezon hikayesinde Mikkel, Jonas ve Ulrich'in kaybolmasından altı ay sonra Winden'daki gizem sarmalı daha da karmaşık bir hal almıştı.

20-05/27/dark_oyuncu_kadrosu_dizilercom.jpg

Wiedemann & Berg Television yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Karoline Eichhorn, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman, Mark Waschke, Stephan Kampwirth, Anne Ratte-Polle, Andreas Pietschmann, Lisa Vicari, Michael Mendl, Angela Winkler gibi isimler yer alıyor.

Dark'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Baran bo Odar & Jantje Friese ikilisine Quirin Berg, Max Wiedemann ve Justyna Müsch eşlik ediyorlar.

Yapımın final sezonu için ilerleyen günlerde daha detaylı ve uzun süreli bir fragman yayınlanacak.

Dark (Netflix) 3. Sezon Türkçe Alt Yazılı Tarih Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin