American Horror Story 10. sezon için zorunlu erteleme! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

American Horror Story bu yıl yok! FX, dizinin yeni sezon yayın tarihi ile ilgili duyuru yaptı! AHS 10. sezon detayları!

FX'in korku antolojisi türündeki ödüllü dizisi "American Horror Story" yeni sezonu için biraz bekletecek!

En uzun soluklu korku dizilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen dizinin 10. sezonunun ne zaman ekranlarda olacağı ile ilgili önemli bir açıklama geldi.

AMERICAN HORROR STORY BU YIL YOK!

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin planlanan dönemde başlayamamasına bağlı olarak American Horrror Story'nin 10. sezonu resmen 2021 yılına ertelendi.

Hikayesiyle ilgili henüz detay verilmeyen yeni sezonun oyuncu kadrosunda Kathy Bates, Evan Peters, Adina Porter, Macaulay Culkin, Leslie Grossman, Billie Lourd, Sarah Paulson, Lily Rabe, Angelica Ross ve Finn Wittrock'un bulunduğunu biliyoruz.

20-05/27/ahs-10-oyuncu-kadrosu.jpg

Hatırlanacağı üzere 2020 TCA kış basın turunda açıklama yapan FX Networks & FX Productions Başkanı John Landgraf, American Horror Story'nin 11, 12 ve 13. sezonlarını onayladıklarını duyurmuştu.

Geride kalan dokuz sezonu boyunca 95 Emmy Ödülü'ne aday gösterilen ve bunların 16'sını kazanan American Horror Story son olarak 18 Eylül 2019 - 13 Kasım 2019 tarihleri arasında yayınlanan "American Horror Story: 1984" isimli gerilim dolu bir sezonla ekranlara gelmişti.

20-05/27/ahs-sezon-10-posteri-1590540457.jpg

Her televizyon kanalı gibi koronavirüs pandemesinden olumsuz etkilenen FX, bünyesindeki Fargo, A Teacher, Y: The Last Man ve animasyon komedisi Archer'ın da sezon yayın tarihlerini aynı sebepten ertelemek durumunda kalmıştı. Bu dizilerin 2020 yılı içinde yayınlanıp yayınlanmayacakları gelişmelere göre belli olacak.

"American Horror Story" (FX) 10. sezon oyuncu kadrosu duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin