American Horror Story 11, 12 ve 13. sezon onaylarını birlikte aldı! Yeni sezon ne zaman?

Ekranların korku klasiği American Horror Story için üç sezonluk onay birden çıktı! Yeni sezonlarla ilgili ilk detaylar...

"American Horror Story" yeni korku hikayeleriyle daha uzun süre ekranlarda kalacak!

AMERICAN HORROR STORY İÇİN ONAY YAĞMURU!

Hâlihazırda 10. sezon onayı bulunan diziye üç sezonluk daha onay çıktı! 2020 TCA kış basın turunda açıklama yapan FX Networks & FX Productions Başkanı John Landgraf, 20th Century Fox Television'dan American Horror Story'nin 11, 12 ve 13. sezonlarını sipariş ettiklerini duyurdu. Buna göre en az dört yeni American Horror Story hikayesi izleyicileri bekliyor.

Ryan Murphy ve Brad Falchuk'un yaratıcısı olduğu dizinin 10. sezonu 2020'nin sonbahar döneminde başlarken takvime göre diğer sezonların sırasıyla 2021, 2022 ve 2023 sonbahar döneminde yayınlanması planlanıyor.

20-01/10/ahs.png

Onay haberini duyuran Landgraf'ın konuyla ilgili düşünceleri şöyle: "Ryan ve Brad, antoloji türünde limitli bir dizi olarak American Horror Story'i yaratan ve yaklaşık on yıldır başarısını sürdürüp FX'in en yüksek reytingli dizisini ortaya koyan televizyon dünyasındaki korku türünün tartışmasız ustaları. Yeni üç sezon taahhütü için onlara, Dana Walden ve stüdyo ortaklarımıza minnettarız. American Horror Story'nin her unutulmaz sezonuna katkılarından dolayı Ryan, Brad ve diğer yapımcılar Tim Minear, James Wong, Alexis Martin Woodall, Bradley Buecker'a; yazar, yönetmen, oyuncu kadrosundaki herkese, tüm ekibe minnet duyuyoruz."

Geride bıraktığı dokuz sezonu boyunca 95 Emmy Ödülü'ne aday gösterilen American Horror Story bunların 16'sını kazanarak ödül törenlerinin de ses getiren dizilerinden biri olmayı başardı.

20-01/10/ahs-izle.jpg

Her sezon farklı bir korku teması, hikayesi ve mekanları ile izleyici karşısına çıkan American Horror Story son olarak 18 Eylül 2019 - 13 Kasım 2019 tarihleri arasında yayınlanan, Cadılar Bayramı ve 13. Cuma gibi slasher türünüün unutulmaz filmlerinden büyük ölçüde etkilenen "American Horror Story: 1984" isimli heyecan ve gerilim dolu bir sezonla karşımıza çıkmıştı.

AMERICAN HORROR STORY 10. SEZON NE ZAMAN?

American Horror Story'nin 10. sezon hikaye teması ve sezonun başlangıç tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

"AHS 1984" (FX) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin