Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 3. sezon 16. bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
10 Ocak 2020 - 11:32
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memilli ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı, başarılı oyuncu Nejat İşler'in de kadrosuna dahil olduğu Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. 

20-01/10/ukur-dizisi.jpg

Başladığı günden beri ekranlarda fırtınalar estiren fenomen dizi Çukur'un kadrosuna son bölümde Nejat İşler katılarak heyecanı katlamıştı. Ardından da oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Çivi karakteri ile diziye dahil olacağı iddiaları hem dizinin hem de oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Çukur 3. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

20-01/10/ukur-yamac.png

Her bölümü ilgiyle izlenen ve reytinglerde zirveye oturan Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak olan yeni bölüm izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. 

20-01/10/ukur.png

Vartolu babasının katilini bulmaya adım adım yaklaşırken, Yamaç da olacaklara hazırlanıyor. Vartolu'nun eline geçen bir flash belleğin içinde babasının ölüm anının görüntüleri ve öldüren kişinin kim olduğu bilgisi yer alıyor. Vartolu videoyu açıp açmamak arasında kalsa da açıyor ve babasını öldürenin, kardeşi Yamaç olduğunu öğrenince sinir krizi geçiriyor...

Çukur 3. sezon 16. yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin