Türkan Şoray'ın filminden uyarlanan Baraj dizisinin başrolü Burak Yörük oldu!

Ekranların sevilen ismi yeni dizinin başrolü oldu.

Merve Mutlu
10 Ocak 2020 - 14:10
Gündem

Usta oyuncu Türkan Şoray'ın 1977 yılında Tarık Akan ile rol aldığı ve yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Baraj filminin dizi versiyonu olan ve aynı adı taşıyan Baraj dizisinin hazırlıkları başladı. 

20-01/10/kerem-bursin.png

Başrollerinde: Türkan Şoray (Aysel), Tarık Akan (Orhan) ve Naser Malek'in (Nazım Usta) yer aldığı Baraj Filmi, Medyapım ve Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığında yeniden çekiliyor. Aysel karakterini canlandıracak ismin Biran Damla Yılmaz olacağı konuşulurken erkek başrol karakter Orhan için de Kerem Bürsin'e teklif gitmişti.

20-01/10/burak-yoruk.jpg

Hasan Tolga Pulat'ın yazıp yöneteceği Baraj dizisinde Orhan rolünü üstlenmesi için teklif alan Bürsin teklifi reddetti. Kanal D'nin yeni sezonda başlayacak olan dizisi için arayış sürerken oyuncu Burak Yörük de bu karakter için teklif aldı. Teklifi kabul eden Yörük, yeni başrol oldu.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin