Avlu dizisinin yıldızı Ceren Moray'ın yeni dizisi ne olacak?

Sevilen oyuncunun adı yeni bir dizi ile anılmaya başladı.

Merve Mutlu
10 Ocak 2020 - 14:43
Gündem

Kavak Yelleri dizisi ile adını duyurmaya başlayan ve O Hayat Benim dizisi ile hafızalara kazınmasının ardından en son Avlu dizisi ile gönülleri fetheden başarılı oyuncu Ceren Moray, yeniden ekranlara dönüyor.

20-01/10/avlua-zra.jpg

Son dizisi Avlu, ekran macerasını sonlandırmış ve dijital platformda devam edeceği iddiaları dizinin fanlarını heyecanlandırmıştı. Ancak sezon biteli çok olmasına rağmen Avlu dizisinin akıbeti hakkında herhangi bir açıklama olmaması umutları tüketti. Dizide yer alan birçok oyuncunun da başka projelerde yer alması ile final yaptığı düşünülen Avlu dizisinin Azra'sı Ceren Moray, başka bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

20-01/10/ceren-moray.jpg

Kadrosunda İlker Kaleli'nin de rol alacağı Öğretmen dizisinin kadrosunda adı geçen Ceren Moray'ın kararı merakla beklenirken, aynı dizi için Afra Saraçoğlu'nun da adı geçmeye başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin