Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız Mucize Doktor'a konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna yeni bir oyuncu konuk oluyor.

Merve Mutlu
10 Ocak 2020 - 10:31
Yeni Bölüm

Başrolünde, Otistik Savant Sendromlu Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı Mucize Doktor'un kadrosu, sevilen oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde Yasemin Özilhan'ın konuk olduğu diziye son bölümde de Nisa Sofiya Songurlu konuk olmuş ve izleyenleri sevindirmişti. 

20-01/10/ali-vefa.png

Toplumda Otizm konusunda büyük bir farkındalık yaratan The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor dizisi, ekranlarda dram, şiddet ve entrika içermeyen hikayesi ile izleyicilerden tam not almayı başardı. Gününün birincisi olan ve reytinglerini başarıyla artıran dizi, konuk oyuncularla hikayesini zenginleştirmeye devam ediyor.

Beren Gökyıldız Mucize Doktor dizisine konuk oluyor!

20-01/10/betus-beren-gokyildiz.png

Kocamın Ailesi dizisi ile dizi oyunculuğuna başlayan ve ardından Anne, Bizim Hikaye ve Kızım dizilerinde rol alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, Mucize Doktor dizisinin 18. bölümünde hasta bir çocuk olan Betüş karakteri ile diziye konuk oluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin