Emerald City 2. sezon olacak mı?

Emerald City, geride bıraktığı on bölümlük ilk sezonunda izleyicilerden ne kadar ilgi gördü dersiniz... Dizinin ikinci sezonu olacak mı?

Volkan Küçükel
05 Mart 2017 - 01:00
Reyting

NBC'nin sezon ortası dönemde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizisi Emerald City'de ilk sezonu geride bıraktık.

06 Ocak'ta "The Beast Forever" isimli bölümle ekran macerasına başlayan dizi, 03 Mart'ta yayınlanan "No Place Like Home" isimli sezon finali bölümüyle ilk sezonunu noktaladı. Peki bu bölüm sezon finali olarak kalır mı, yoksa olası bir iptal kararının çıkması ile dizinin son bölümü haline mi dönüşür?

'EMERALD CİTY' 2. SEZON ONAYI ALIR MI?

L. Frank Baum'un Oz kitap serisinden uyarlanan birçok başarılı proje izledik. Bunun yanında başarıya ulaşamayan ve kötü olarak nitelendirebileceğimiz projeler de gördük. NBC ise yeni sezonda Emerald City ile yeni bir Oz uyarlaması denemesine girişti. Dizi, geride bıraktığı on bölümlük ilk sezonunda izleyicilerden ne kadar ilgi gördü dersiniz...

EMERALD CİTY REYTİNGLERİ

Emerald City ilk sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 reyting oranı ve 3.027 izleyici ortalamalarını elde etti. Ortaya çıkan tablonun çok iç açıcı olduğunu söylenemez. Mevcut rakamlarla dizinin iptal edilme olasılığı, onay alma olasılığına karşılık ağır basmakta.

17-03/05/emerald-city-nbc.jpg

SEZON FİNALİYLE YÜKSELİŞ GÖSTERDİ

Dizinin geçtiğimiz gün ekranlara gelen sezon finali bölümü ise reyting oranlarında bir önceki bölüme göre yüzde 20 civarlarında bir yükseliş gösterdi. Aynı şekilde toplam izleyici sayısında da yüzde 25 civarlarında bir artış yaşadı. Bu artış dizi hayranlarını yeni sezon onayı konusunda biraz umutlandırmış durumda.

Bakalım NBC'nin Emerald City ile ilgili kararı ne olacak... Mevcut izlenme oranları kanalı çok fazla tatmin edecek seviyede olmasa da kanalların yeni sezon onayı kararını almasında birçok faktör mevcut. Yakın bir süreçte dizinin geleceğiyle ilgili kararın açıklanması bekleniyor.

Adria Arjona, Vincent D'Onofrio, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu, Mido Hamada, Gerran Howell, Jordan Loughran ve Joely Richardson'ın oyuncu kadrosunda bulunduğu Emerald City sizce yeni bir sezonu daha hak ediyor mu?

"Emerald City" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin