Kore dizisi Good Doctor'un Amerikan uyarlaması The Good Doctor iddialı isimlerle geliyor!

Bates Motel'ın yıldızı Freddie Highmore'un onay alması muhtemel yeni dizi projesi The Good Doctor'un oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye başladı.

Volkan Küçükel
05 Mart 2017 - 01:55
Gündem

Bates Motel'ın yıldızı Freddie Highmore'un onay alması muhtemel yeni dizi projesi "The Good Doctor"un oyuncu kadrosuyla ilgili haberler gelmeye başladı.

House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-0 yıldızı Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan ve ABC tarafından pilot bölümü sipariş edilen medikal dramanın oyuncu kadrosuna Chuku Modu (Game of Thrones) da katıldı.

'THE GOOD DOCTOR' KONUSU

Orijnali Güney Kore dizisinden esinlenerek Amerikan televizyonlarına uyarlanan The Good Doctor, prestijli bir hastane olan San Jose St. Bonaventure Hastanesi'nin çocuk cerrahisi bölümünde göreve başlayan savant sendromlu, sosyal ilişkilerinde sorun yaşayan Dr. Shaun Murphy (Highmore) isimli genç bir doktoru merkezine alıyor.

17-03/05/freddie-highmore.jpg

MODU'NUN ROLÜ

Chuku Modu ise dizide San Jose St. Bonaventure Hospital'da görevli Dr. Jared Unger karakterine hayat verecek.

Game of Thrones dizinde Aggo karakteriyle karşımıza çıkan 27 yaşındaki Modu, Crackle'ın Snatch dizisinde de tekrarlayan bir rolle karşımızda olacak.

17-03/05/chuku-modu.jpg

Pilot bölümünü Seth Gordon'un yöneteceği dizide Shore ve Erin Gunn yürütücü yapımcı olarak iş başında olacak isimler. Projenin yapımcı kadrosunda Gordon, Sebastian Lee ve David Kim de bulunuyor.

Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez) ve Antonia Thomas (Claire Browne) ise dizinin oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler.

The Good Doctor'ın pilot bölümünün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

"Good Doctor" Güney Kore fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin