Ash vs Evil Dead 3. sezon oyuncu kadrosuna yeni isim!

Avustralyalı aktris Arielle Carver-O'Neill, Ash ve Evil Dead'in yaklaşmakta olan yeni sezonunun oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle katıldı.

Volkan Küçükel
04 Mart 2017 - 14:16
Gündem

Geride bıraktığımız kış döneminde ikinci sezonunu da deviren Starz'ın korku-komedi türündeki dizisi "Ash vs Evil Dead" henüz ikinci sezonu yeni başlamışken 3. sezon onayını kapmıştı bile!

Üçüncü sezonla ilgili oyuncu kadrosu haberleri de yavaş yavaş gelmeye başladı.

3. SEZONDAN İLK HABERLER

Avustralyalı aktris Arielle Carver-O'Neill, yaklaşmakta olan yeni sezonun oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle katıldı.

Arielle Carver-O'Neill dizide kendisini şiddet içeren şeytani olayların içinde bulmasıyla yaşamı alt üst olan Brandy'e hayat verecek.

17-03/04/arielle-carver-2.jpeg

O'NEILL'İN KARİYERİ

Özellikle Avustralya'da ABC3 kanalında yayınlanan Worst Year Of My Life, Again! (Samantha King) isimli diziyle bilinen 25 yaşındaki genç aktris Nine Network'ün House Husbands'ı ve Suburs gibi dizilerde de boy gösterdi.

Ash'in (Campbell) Jacksonville'den ayrılıp memleketi Elk Grove'a dönmesi ve eski düşmanları ile huzursuz bir ittifak oluşturması hikayesi ekseninde gelişen olayları izlediğimiz ikinci sezonun ardından bakalım yeni sezonda bizleri neler bekliyor.

Üçüncü sezonda Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo ve Lucy Lawless'ın yine kadroda yer almaya devam etmeleri bekleniyor.

ASH VS EVIL DEAD 3. SEZON NE ZAMAN?

Campbell, Sam Raimi, Robert Tapert ve Craig DiGregorio'nun yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içinde ekranlara gelmeye başlaması planlanıyor.

"Ash vs Evil Dead 2. sezon fragmanı":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin