Emilia Clarke fenomen dizi Game of Thrones'a veda etti

Ejderhaların Annesi Daenerys Targaryen'i canlandıran Emilia Clarke'ın Game of Thrones'a duygusal vedası...

Volkan Küçükel
26 Haziran 2018 - 10:29
Gündem

Son dönemin en popüler ve en yüksek bütçeli dizilerinden "Game of Thrones"ta sona adım adım yaklaşıyoruz!

Artık hepimizin dizinin gelecek 8. sezonu sonunda final yapacağını biliyoruz. Final sezonu bölümleri ise 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

Son sezon bölümlerinin çekimleri sürerken diziye veda mesajları da gelmeye başladı.

İLK VEDA EMILIA CLARKE'TAN GELDİ!

Ejderhaların annesi olarak bildiğimiz Daenerys Targaryen karakterine hayat veren güzel oyuncu Emilia Clarke geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Game of Thrones ve hayranlarına veda etti.

18-06/26/danerys-got.png

Oyuncu, Instagram hesabından paylaşmış olduğu dokunaklı mesajda;

"Neredeyse on senedir beni evimden uzakta tutan bu topraklara veda etmek için tekneyle adaya gidiyorum. Bu yolculukta bana hayal bile edemeyeceğim bir hayatı yaşamama imkan verdiği için Game of Thrones'a ve daima özlemekten vazgeçmeyeceğim bu aileye teşekkürler..." ifadelerini kullandı.

18-06/26/emilia-clarke.png

Clarke, final sezonu çekimlerini tamamladığını duyuran kadronun önemli oyuncularından ilki oldu. Önümüzdeki günlerde yeni veda mesajlarına hazırlıklı olalım!

George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinden ekranlara uyarlanan Game of Thrones'un final sezonu 6 bölümden oluşacak. Az bölümlü final sezonunda her bir bölümün süresinin 60 ila 80 dakika uzunluğunda olması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin