Psikolojik gerilim dizisi Tell Me A Story'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Senaryosu Kevin Williamson tarafından kaleme alınan gerilim türündeki dizi Tell Me a Story'nin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Gerilim-korku türündeki yapımlarıyla bilinen Kevin Williamson ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'i ortaklığında hazırlanan ve klasikleşmiş peri masallarına karanlık ve olduça farklı bir bakış getirecek psikolojik gerilim türündeki CBS All Access dizisi "Tell Me a Story"nin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

TELL ME A STORY OYUNCU KADROSU

Uzun soluklu Parenthood dizisinde hayat verdiği Joel Graham karakteriyle tanıdığımız Sam Jaeger, dizinin ana oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

18-06/26/sam-jaeger.jpg

Aktör böylelikle James Wolk, Danielle Campbell, Paul Wesley, Billy Magnussen, Kim Catrall ve Dania Ramirez gibi isimlerle rol arkadaşı oldu.

TELL ME A STORY KONUSU

Senaryosu Williamson tarafından kaleme alınan ve bir İspanyol dizisinin uyarlaması olan Tell Me a Story, dünyanın en sevilen peri masallarını ele alıp onları karanlık ve farklı yorumlanmış şekilde psikolojik gerilim türüne sokarak yeni baştan tasarlıyor.

İlk sezonu New York'ta geçecek olan dizi; The Three Little Pigs (Üç Küçük Domuzcuk), Little Red Riding Hood (Kırmızı Başlıklı Kız), Hansel and Gretel ve Jack and the Beanstalk gibi masalların öğelerini aşk, kayıp, hırs, açgözlülük, intikam ve cinayet gibi unsurlarla iç içe geçirip izleyicilere sunacak.

Sam Jaeger'i dizide karısının ölümünün ardından kafasını toparlayamamış dul bekar baba Tim karakteriyle izleyeceğiz.

18-06/26/cba-all-access-logosu.jpg

Hayatında bir değişiklik yapmak ve yeni bir başlangıca adım atmak isteyen Tim, sorunlu kızı Kayla (Campbell) ile birlikte New York'taki annesi Colleen'in (Cattrall) evine taşınır.

Kederiyle baş etme konusunda umutsuz bir ruh halinde olan Tim, kendisinden her geçen gün biraz daha uzaklaştığını gördüğü kalbi kırık kızıyla ilgilenmek zorundayken bir yandan da kendisini işine adar.

Williamson ile birlikte Kapital'den Aaron Kaplan ve Dana Honor projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecekler. Liz Friedlander ise ilk iki bölümün yönetmen koltuğunda oturan isim.

Yakın geçmişte NBC'nin Law & Order True Crime: The Menendez Murders'ta Dedektif Les Zoeller karakteriyle izlediğimiz oyuncu Jaeger, yine son dönemde NBC'nin Rise ve Hulu'nun The Handmaid's Tale dizilerinde göründü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin