Kirsten Dunst dizisi On Becoming a God in Central Florida'nın adresi YouTube Premium oldu

İlk olarak AMC kanalı için geliştirilen kara komedi dizisi On Becoming a God in Central Florida'ya YouTube tarafından 10 bölümlük onay verildi. On Becoming a God in Central Florida dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
26 Haziran 2018 - 00:15
Gündem

Ünlü aktris Kirsten Dunst'ün başrolünde olduğu kara komedi türündeki dizi projesi "On Becoming a God in Central Florida"nın yeni adresi YouTube Premium (eski adıyla YouTube Red) oldu.

ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA İLK SEZON 10 BÖLÜM SÜRECEK

İlk olarak AMC çatısı altında geliştirilen ancak kanalın pas geçmesi sonrasında kendine yeni bir yuva arayan dizi için YouTube tarafından 10 bölümlük ilk sezon onayı verildi.

18-06/26/kirsten-dunst.jpg

ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

George Clooney ve Grant Heslov'un Smokehouse Pictures'ı ile Sony'nin TriStar Television'ı ortak yapımcılığında hazırlanan, Dunst'ün oyunculuk yanında yürütücü yapımcı olarak da yer aldığı dizi YouTube Premium platformunda 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Robert Funke ve Matt Lutsky ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı On Becoming a God in Central Florida'nın hikayesi 1990'lı yılların Orlando'sunda geçiyor ve bir su parkında asgari ücretle çalışarak geçimini sürdüren Amerikan rüyasının peşindeki Krystal Gill (Dunst) karakterine odaklanıyor.

18-06/26/kirsten-dunst-spider-man.jpg

Funke, Lutsky, Dunst ve Yorgos Lanthimos ile birlikte showrunner Esta Spalding (Masters of Sex), yönetmen Charlie McDowell, Smokehouse'tan Clooney ve Heslev ile Sarah Shepard projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Spider-Man (Örümcek Adam) film serisinde Mary Jane Watson karakteriyle izlediğimiz 36 yaşındaki aktris Dunst, FX'in ödüllü limitli dizisi Fargo'nun ikinci sezonunda da karşımıza çıkmıştı. Oyuncuyu yakın geçmişte Hidden Figures (Gizli Sayılar) filminde izledik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin