Emily in Paris 3. sezonuyla geliyor!

Emily in Paris hayranlarını böyle alalım! İşte yeni sezondan kareler!

İkinci sezonunu 22 Aralık 2021'de yayınlayan "Emily in Paris"ten hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Dizinin 3. sezon çekimleri başladı. Emily In Paris 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Emily In Paris 3. sezonda neler olacak? 

Hem sunduğu nefes kesen Paris manzaralarıyla seyahat tutkusunu körükleyen hem de iddialıgörünümleriyle modaya dair ilham kaynağı olmayı başaran Emily in Paris, merak uyandıran bir finalle 2. sezonunu noktalamıştı. Emily, Paris’teki yaşamına devam edecek mi yoksa Chicago’ya mı dönecek sorusuyla birlikte Gabriel’le ilişkileri de nasıl seyredecek bekleyip göreceğiz.

İyi haber şu ki, bu bekleyiş çok da uzun sürmeyebilir. Zira dizinin 3.sezon çekimleri Paris’te başlamış durumda. 2021 Emmy Ödülleri’nde En İyi Komedi Dizisi dalında ödül kazanan Emily in Paris, Lucas Bravo, Camille Razat, Ashley Park ve Philippine Leroy-Beaulieu dahil olmak üzere temel kadrosuyla geri dönecek. Ayrıca çekimlerin Paris’te başladığı göz önüne alınırsa, olay örgüsü açısından Emily'nin bu romantik şehirde kalmaya karar vermiş olması çok yüksek bir ihtimal.

22-09/22/fdqsc-lxoaezjii.jpg

22-09/22/fdqvcnlxkaegquu.jpg

22-09/22/fdqsemfx0aehnjc-1663859110.jpg22-09/22/fdqvbpfwiaafodg.jpg22-09/22/fdqvejgwqaawcbq.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin