Camdaki Kız'da yasak aşk ortaya mı çıkıyor?

Camdaki Kız dün akşam yayınlanan yeni bölüm ardından 50. bölüm fragmanı da yayınlandı! Yeni bölüm fragmanında neler olacak?

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizisi “Camdaki Kız” 49’uncu bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yeni bölümde ise Feride, Nalan ve Hayri arasında bir ilişki olmasından şüphe duyuyor!

Camdaki Kız 50. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan büyük bir çıkmazın içinde!

Feride, Nalan ile Hayri arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlar. Bu sırada Sedat, Cana'ya aralarındaki yasak aşktan doğacak olan çocuğa babalık yapmayacağını söyler. Cana'nın kocası ise Rafet'in üzerine oynamaya başlar. Tüm bunlar olurken Feride Nalan'ı sıkıştırmaya devam eder.

Nalan ve Hayri arasındaki yasak aşkı kim biliyor? Bu aşk ortaya çıkacak mı? Nalan ve Hayri nasıl bir yol izleyecek? Feride bu işin peşini bırakacak mı?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin