Emily Kapnek ve ABC işbirliğiyle yeni dizi yolda: Splitting Up Together

Geçmiş dönemde ABC ekranlarına gelen komedi dizileri Suburgatory ve Selfie'nin yaratıcı ismi Emily Kapnek, aynı kanal için bu kez Splitting Up Together'ı hazırlıyor.

Volkan Küçükel
02 Şubat 2017 - 10:15
Gündem

Emily Kapnek ve ABC işbirliği sürüyor.

Geçmiş dönemde ABC ekranlarına gelen komedi dizileri Suburgatory (2011-2014) ve Selfie (2014) dizilerinin yaratıcı ismi olarak bildiğimiz Kapnek, aynı kanal için tekrar kalemi eline aldı.

DANİMARKA DİZİSİNDEN UYARLAMA

Kapnek'in yeni komedi projesinin ismi "Splitting Up Together". Mette Heeno'nun yaratıcısı olduğu 2016 senesi Danimarka yapımı diziden uyarlanan Splitting Up Together'ın yazarlığını Kapnek üstleniyor.

"SPLITTING UP TOGETHER" KONUSU

Splitting Up Together, boşanmalarının ardından ilişkileri yeniden alevlenen bir çifte odaklanan hikayeye sahip.

17-02/02/selfie-dizisi-abc.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Piece of Pie Prods. ile Kapnek ve A Very Good Production'dan DeGeneres ile Jeff Kleman dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler. Heeno, Hella Joof ve Mie Andreasen yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler.

Kapnek; televizyon kariyerinde Selfie ve Suburgatory dışında Parks and Recreation ve Hung gibi dizilerde de yazar ekibinde görev almıştı.

17-02/02/suuburgatory-dizisi-abc.jpeg

Banliyöde geçen ve hikayesinde birbirinden ilginç karakterleri barındıran Suburgatory dizisi ile güzel bir izlenim bırakan Kapnek, son komedi projesi Selfie ile aynı etkiyi bırakamamış ve dizi, düşük izlenme oranları nedeniyle tek sezonluk bir yapım olarak kalmıştı.

Bu proje ABC'nin yabancı dizilere dayalı olarak geliştirdiği dördüncü dizi projesi oluyor. Raised By Wolves (İngltere), Salamander (Belçika) ve The Good Doctor (Kore) bu kategorideki diğer dizi projeleri.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin