ABC'den yeni suç draması Las Reinas yolda!

ABC; ABC Studios ve Mark Gordon Co. ortaklığında hazırlanacak "Las Reinas" isimli ana karakterin kadın olduğu yeni bir dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
02 Şubat 2017 - 09:30
Gündem

Pilot bölüm siparişlerinin hızlandığı şu günlerde yeni dizi projeleriyle ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

Ulusal kanallardan ABC; ABC Studios ve Mark Gordon Co. ortaklığında hazırlanacak "Las Reinas" isimli ana karakterin kadın olduğu yeni bir dizi için pilot bölüm siparişini verdi.

Yapımcısı Mark Gordon (Designated Survivor) olan suç draması Las Reinas'ın pilot bölüm senaryosunu ise yazar Dean Georgaris (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life) üstleniyor.

"LAS REINAS" KONUSU

Peki proje diziye dönüşürse bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Georgaris'in hikayesi, dedektif Sonya De La Reina karakterine odaklanıyor. Sonya De La Reina, aldığı bir dava nedeniyle Miami'nin en güçlü suç çetesi haline gelmiş olan uzaklaştığı ailesiyle yeniden bağlantıya geçmek zorunda kalacaktır.

17-02/02/mark-gordon.jpg

Sonya De La Reina bu süreçte geçmişiyle de yüzleşmek durumundadır. Geride bıraktığı bu dünyanın içine yeniden çekilen Sonya, ailesi ve kanunlar arasındaki karanlık çizgide yürümek zorundadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Proje; ABC’nin Designated Survivor, Quantico ve Grey's Anatomy dizilerinin de arkasında olan Mark Gordon Co. ve ABC Studios ortaklığında hazırlanıyor.

Gordon, Nick Pepper ve Georgais dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Bu üçlü daha önceden 2014 senesinde Clementine isimli dizi projesi için de buna benzer bir işbirliğine girişmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin