Poyraz Karayel 78. bölümde kurtarma operasyonu

Poyraz Karayel'in nefes kesen 78. bölümde Ayşegül'ü kurtarabilen Poyraz, oğlu Sinan'ı kurtarmak için operasyon düzenler.

Sibel Karagöl
02 Şubat 2017 - 00:33
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında bu akşam yayınlanan Poyraz Karayel'in nefes kesen 78. bölümde Ayşegül'ü kurtarabilen Poyraz, oğlu Sinan'ı kurtarmak için operasyon düzenler.

17-02/02/p1.jpg

Ayşegül'ün Nevra'nın kaçırılmasında parmağı olduğunu düşünen Bahri Baba ekibiyle Nevra'nın evini basar. Bahri Baba tarafından kaçırılan Çınar ile Nevra, hayatlarını bağışlamaları ve fotoğrafları vermeleri karşılığında Sinan'ı kurtarmak için yardımcı olabilecek bir ipucu vereceğini söyler. 

Poyraz'dan Kurtarma Operasyonu

Poyraz Karayel'in heyecanın doruklarda olduğu 78. bölümünde, Nevra’dan aldığı adres ve parola bilgisini alan Poyraz, Girişim’in izini sürer ve Sinan'ın yerini öğrenir. Sinan'ı kurtarmak için operasyona başlar. Eda, Taş Kafa, Zülfikar ile Poyraz Sinan'ın tutulduğu yere baskın yapar. Sinan'ın tutulduğı hücreyi bulan Poyraz büyük bir şokla karşılaşır Sinan orada yoktur. Tam umutlarının tükendiğini sandığı anda Poyraz'ın telefonu çalar, arayan Sinandır. Sinan başında duran bekçileri alt ederek bir yerde saklanmıştır. Poyraz çapraz ateşin altında Sinan'a ulaşmaya çalışır. 

17-02/02/poyraz-karayel-sinan-son.jpg

Songül, Sadrettine ateş edildiği anda kocasının önüne atlar. Yaralanan Songül'ü kocası Sado ve sevgili Fatih doktora götürmeye çalışırlar. Sadrettin, boş bulundu herhalde diyerek Songül'den bu fedakar davranışa beklemediğini vurgularken. Fatih duyduğua daha çok şaşırır. Songül'ün kocasına karşı vefakar tutumunu kıskanan Fatih ilerleyen bölümlerde porblem yaratacak mı?

Ekranlarda fırtına gibi esen Poyraz Karayel'de serbest bırakılan Nevra Çınar, Ayşegül ve Poyraz'dan intikam alabilmek için neler yapacak? Girişim'in fotoğrafını geri alan Nevra Girişim'e geri dönebilecek mi? Savaş Biryol Girişim'le çalışmayı kabul edecek mi? Bu sorular ve daha fazlası 9 Şubat çarşamba akşamı yayınlanacak Poyraz Karayel 79. bölümde belli olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin