Emmy ödüllü Haluk Bilginer Amerikan dizisinde! Elisabeth Moss'la partner...

Altın Küre ödülüne sahip Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği "The Veil" adlı dizide Haluk Bilginer de yer aldı! Haluk Bilginer kimdir? Haluk Bilginer'in yer aldığı the veil adlı dizi nerede yayınlanacak? Ne zaman yayınlanacak? Konusu ne?

Şahsiyet dizisindeki performansıyla Emmy ödülüne layık görülen Haluk BilginerAmerika'ya açıldı! Elisabeth Moss'la aynı dizide yer alacak usta aktör, çekimleri Türkiye'de gerçekleştirdi... 

23-03/18/b697fdd326ae0f7ad1216a7c661059919b6-r0id.jpg

THE VEIL KONUSU NE? 

Sürükleyici bir gerilim olarak tanıtılan dizide, İstanbul’dan Paris’e ve Londra’ya giden yolda ölümcül bir hakikat oyunu oynayan iki kadının şaşırtıcı ve gergin ilişkisi anlatılacak. 

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ? NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ABD merkezli dijital platform Hulu'nun FX projelerinden The Veil, Türkiye çekimlerini İstanbul ve Niğde'de tamamladı...

23-03/18/925166-90528226-feae.jpg

Steven Knight'ın senaristliğini üslendiği Peaky Blinders’ın kaleminden çıkan The Veil'de; Moss, Lindsey McManus ile kurduğu yapım şirketi Love & Squalor Pictures üzerinden yapımcı olarak da görev alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin