Empire 6. sezon onayını aldı! Jamal Lyon geri dönecek mi?

Fox'un popüler müzikal draması Empire 6. sezon onayını aldı. Empire 6. sezon detayları...

Fox'un "Empire" dizisi en az bir sezon daha ekranlarda olacak!

Yayıncı kanaldan yapılan duyuruya göre Empire resmi 6. sezon onayını aldı. Imagine Television ve 20th Century Fox Television ortak yapımcılığındaki dizi böylelikle The Resident, 9-1-1, Last Man Standing, Bob's Burgers, Family Guy, The Simpsons ile birlikte Fox'un 2019-20 yayın sezonu takvimine girmeyi garantilemiş oldu.

19-05/01/empire-dizisi.jpg

"EMPIRE" REYTİNGLERİ

Empire'ın devam etmekte olan sezonu, geçen sezon ile kıyaslandığında izleyici sayısında neredeyse yarı yarıya bir düşüş gösterse de dizi, 9-1-1'ın ardından kanalın en çok izlenen ikinci dizisi pozisyonunda bulunuyor.

Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Dizi, duygusal açıdan güçlü hikaye anlatımıyla bariyerleri yıkmaya ve Fox'un temel parçalarından biri olmaya devam ediyor. Bu sezon harika iş ortaya çıkaran dizi ekibindeki herkese teşekkür ediyoruz. Anlatılacak daha çok fazla hikaye olduğunu biliyoruz ve 6. sezonda neler olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

19-05/01/empire-6-sezon-onayi.jpg

JUSSIE SMOLLETT YENİ SEZONDA YOK!

Son dönemde yasalarla başı belada olan Jussie Smollett'ın yeni sezonda geri dönüp dönmeyeceği konusunda da bir açıklama yapıldı. Fox Entertainment & 20th Century Fox TV basın açıklamasında "Karşılıklı anlaşma ile müzakereler sonrasında Jussie Smollett'in 6. sezon opsiyonunu uzatma kararı alındı. Ancak şu anda Jamal karakterinin Empire'a dönüşüyle ilgili herhangi bir plan ortada yok" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklamadan yapım şirketinin Smollett'i yeni sezon kadrosu içine almadığı ancak oyuncunun geri dönüş olasılığını her şeye rağmen açık bıraktığı anlaşılıyor.

Lee Daniels & Danny Strong ikilisince yaratılan, Brett Mahoney'in showrunner'lığını üstlendiği Empire'ın yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Brian Grazer, Francie Calfo, Sanaa Hamri, Dennis Hammer, Matt Pyken ve Diane Ademu-John eşlik ediyor.

Empire, 08 Mayıs 2019 tarihinde "The Roughest Day" isimli bölümle 5. sezon finalini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin