The Chi 3. sezon onayını aldı! The Chi yeni sezon detayları!

Showtime, ikinci sezonu süren dizisi The Chi'ye resmi 3. sezon onayını verdi. The Chi 3. sezon detayları...

Lena Waithe'in yaratıcısı olduğu Showtime dizisi "The Chi" resmi 3. sezon onayını aldı.

THE CHI 3. SEZON DETAYLARI

07 Nisan'da başlayan 10 bölümlük ikinci sezonu şu sıralar devam eden dizinin 3. sezon bölümleri 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

19-05/01/the-chi-2-sezon.jpg

Showtime Networks Eğlence Başkanı Gary Levine konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Chi, Chicago'nun güney yakasının atan kalbini ortaya sermekten zevk alıyor. İzleyicilerimiz gibi bizler de bu karakterlere aşık olduk. Lena ve arkadaşlarının 3. sezonda neler getireceklerini görmeye çok istekliyiz" ifadelerini kullandı.

Hikayesi Chicago'nun güney bölgesinde yaşayan birbiriyle ilişkili bir grubun yaşadıklarına odaklanan The Chi'nin oyuncu kadrosunda Jason Mitchell, Ntare Guma Mbaho Mwine, Jacob Latimore, Alex R. Hibbert, Yolonda Ross ve Armando Riesco gibi isimler yer alıyor.

19-05/01/the-chi-izle.jpg

Waithe ile birlikte Oscar ve Emmy ödüllü Common, Ayanna Floyd Davis, Aaron Kaplan, Rick Famuyiwa, Derek Dudley ve Shelby Stone dizininin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

THE CHI 2. SEZON SÜRÜYOR

Fox 21 TV Studios yapımcılığındaki The Chi'nin ikinci sezon bölümleri Pazar akşamları Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin