Empire ve Star'ın kanalı Fox'tan müzik içerikli yeni bir dizi daha geliyor: 8 Count

Fox, 8 Count isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 17:13
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, ünlü koreograf ve yaratıcı yönetmen Laurieann Gibson'ın hayatından esinlenecek "8 Count" isimli yeni dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Birden fazla Grammy Ödülü kazanmış Mary J. Blige, yazar Erika L. Johnson ve Gail Berman'ın The Jackal Group ortaklığında hazırlanacak diziyle ilgili detaylar şöyle:

"8 COUNT" KONUSU

Erika L. Johnson'ın senaryosunu kaleme aldığı 8 Count, müziklerle dolu bir drama.

Dizinin hikayesi; acımasız müzik/dans dünyasındaki hasar gören şöhretini iyileştirebilmek için gelecek vadeden genç bir şarkıcıya yatırım yaparak son şansını kullanmak isteyen genç bir koreografa odaklanıyor.

17-11/29/laurieann-gibson-blige.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Johnson ile birlikte The Jackal Group'tan Gail Berman ve Joe Earley, Gibson ve aynı zamanda projeye müzik danışmanı olarak hizmet verecek Blige dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

FOX, DANS VE MÜZİK TEMALI DİZİLERE AĞIRLIK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Halihazırda müzik odaklı Empire ve Star isimli iki diziye sahip olan ve bu dizilerin izlenme oranlarından gayet tatminkar olan Fox; bu projeyle birlikte dans teması içeren üçüncü yeni dizisinin geliştirme çalışmalarına başlamış oldu.

Kanal daha önceden koreograf Fatima Robinson'ın hayatından esinlenen, Craig Zadan ve Neil Meron'ın yapımcılığını üstlendiği Take It From The Top isimli hip-hop draması ve Marc Platt ile Step Up yaratıcısı Duane Adler ikilisinin elinden çıkan Shine isimli dans dramasının geliştirme çalışmalarına başlamıştı.

17-11/29/mary-j-blige-1511964438.jpg

Nicki Minaj, Lady Gaga, Katy Perry gibi birçok ünlü ismin canlı performanslarının ve müzik videolarının koreografisini gerçekleştiren Laurieann Gibson; Making the Band, So You Think You Can Dance, Dance Moms ve Starmaker gibi televizyon programlarının ekibinde de görev aldı.

Dizinin senaristliğini üstlenen Johnson kariyerinde Shades of Blue ve Queen Sugar gibi dizilerin yazar ekibinde çalıştı.

Hip-hop'ın kraliçesi olarak anılan ve zirve yapan albümleri yanında 9 Grammy Ödülü kazanan, 2012 Altın Küre adaylığı bulunan ve dünya çapında 50 milyondan fazla adette albüm satışı bulunan Blige ise son olarak Netflix'in yeni film projesi Mudbound'da karşımıza çıkmıştı.

8 Count'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin