NBC'den soybilim temalı yeni bir dizi yolda: Reunited

NBC, Pamela Slaton'un deneyimlerinden esinlenen Reunited isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 18:42
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, araştırmacı soybilimci Pamela Slaton'dan esinlenen "Reunited" isimli yeni bir dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Gone yaratıcı/yürütücü yapımcısı Matt Lopez, Epidemic Pictures & Management'tan Darryl Taja (The Perfect Guy) ve Universal TV ortaklığında hazırlanan dizinin detaylarına bakacak olursak;

"REUNITED" KONUSU

Matt Lopez'in yaratıcılığını ve senaristliğini üstlendiği Reunited'ın hikayesi; ülkenin en önde gelen bir araştırmacı soybilim uzmanına odaklanıyor.

Soybilimci; keskin zekasını, dedektiflik becerilerini ve hedefine ulaşmak için mümkün olan her yolu deneyen tarzıyla uzun süredir kayıp olan sevdikleri ve parçalanmış aileleri yeniden bir araya getirmek için arayışlara ve araştırmalara başlar.

17-11/29/reunited-1511969801.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Lopez ve Taja ile Extant ortak yapımcısı Adam Rodin ve Slaton projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Şu sıralar NBCUniversal International Studios'un yapımcılığını üstlendiği, Almanya'da RTL ve Fransa'da TF1 kanalında ekranlara gelen, Chris Noth'lu Gone dizisinin showrunner'lığını üstlenen Matt Lopez ayrıca Jennifer Lopez ve Elaine Goldsmith-Thomas'ın Nuyorican Productions'ı ve Uni TV ortak yapımcılığında hazırlanan ve CBS kanalı için geliştirilen Rosarito Beach dizisinin showrunner'ı olarak yapımın künyesinde yer alıyor.

17-11/29/matt-lopez-pamela-slaton.jpg

Evlat edinilenlerin ve sevenlerin kavuşturulmasında uzman olan Slaton'un, yaşamı ve kariyeriyle ilgili bilgiler içeren biyografi türündeki Reunited isimli kitap 2012 senesinde St. Martin's Press tarafından yayımlanmıştı. Slaton son dönemde ABC'nin 20/20 isimli programına katkıda bulunmakta.

Reunited dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin