Elementary'nin 6. sezonu başlamadan uzadı!

CBS'in Sherlock Holmes temalı dizisi Elementary'nin 6. sezonu 21 bölüme uzadı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 20:20
Gündem

CBS'in Sherlock Holmes dizisi Elementary'nin yaklaşmakta olan 6. sezonu uzadı!

ELEMENTARY 6. SEZON 21 BÖLÜMDEN OLUŞACAK!

Beş sezon ve 120 bölümü deviren Elementary'nin 6. sezonu için verilen 13 bölümlük siparişin adeti arttırıldı ve kanal, yeni sezon için 8 ek bölüm daha sipariş etti. Buna göre dizinin 6. sezon bölüm sayısı 21'e yükseldi.

ELEMENTARY 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Elementary'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak bu tam sezon onayı gelişmesinin ardından yakın bir zamanda dizinin yeni sezonunun başlangıç tarihinin duyurulması bekleniyor.

Son süreçte Pazar akşamları izleyicileriyle buluşan dizinin, kanalın 13 bölümün ardından yayından çekilecek yeni sezon dizisi Wisdom of the Crowd'ın yerini alması bekleniyor.

17-11/29/elementary-cbs.jpg

İlk beş sezonu 24 bölümden oluşan Elementary böylelikle ilk kez bahar döneminde ekranlarda olacak.

İzlenme oranlarında 5. sezonunda kendi zaman dilimindeki yayını ve yedi günlük izlenme rakamları eklendiğinde 1.2 reyting oranı ve 7.7 milyon gibi mütevazı bir ortalama yakalayan Elementary, tamamen CBS'e ait olması, yayın anlaşmaları ve uluslararası dağıtım yaygınlığı gibi nedenlerle kanal için kar getiren bir yapım durumunda.

17-11/29/elementary-dizisi.jpg

Robert Doherty'nin geliştirdiği; Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aiden Quinn, Jon Michael Hill ve Desmond Harrington gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Carl Beverly, Sarah Timberman, Jason Tracey, Robert Hewitt Wolfe ve Bob Goodman bulunuyor.

Elementary'nin 6. sezonunun sezon ortası dönemde prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin