Lost'un eski yıldızı Maggie Grace de Fear the Walking Dead 4. sezonda!

4. sezonuna önemli isimler katan Fear the Walking Dead, Maggie Grace transferiyle de dikkat çekti.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 23:31
Gündem

Son dönemde oyuncu kadrosu haberleriyle sıklıkla gündeme gelen "Fear the Walking Dead"in 4. sezonuna yeni bir isim daha katıldı.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON İÇİN İDDİALI İSİMLERİ KADROSUNA KATIYOR

Lost'un Shannon Rutherford'ı olarak tanıdığımız Maggie Grace, AMC'nin The Walking Dead spinoff'u Fear The Walking Dead'in yeni sezonuna kadrolu oyuncu olarak dahil oldu.

Grace'in dizideki rolüyle ilgili detaylar şimdilik saklı tutuluyor. İlerleyen haftalarda konuyla ilgili detayların gelmesi bekleniyor.

17-11/29/maggie-grace-lost.jpg

Grace böylelikle yeni sezon için geri dönecek yıldızlar Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo ve Danay Garcia ile sezonun diğer yeni yüzleri Garret Dillahunt (Deadwood), Jenna Elfman (Dharma and Greg) ve The Walking Dead'deki Morgan Jones karakteriyle buraya transfer olan Lennie James'in arasına katılmış oldu.

GRACE'İN KARİYERİ

2004-2010 seneleri arasında ABC ekranlarına gelen efsane dizi Lost'tan tanıdığımız 34 yaşındaki Grace ayrıca Taken film serisindeki Kim Mills ve The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi) film serisindeki Irina rolleriyle tanınıyor.

Yakın geçmişte Masters of Sex (Dr. Christine Wesh) dizisine konuk olan oyuncu ayrıca Californication'ın 6. sezonunda Faith karakterine hayat vermişti.

17-11/29/fear-the-walking-dead-4-sezon-cekimleri-basladi.jpg

Fear the Walking Dead'in yeni sezon prodüksiyonu showrunner'lar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ile Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero ve David Alpert'in yürütücü yapımcılığında gerçekleşiyor.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri Baja California, Meksika'dan Texas'a taşınan Fear the Walking Dead'in 4. sezon bölümlerinin 2018 senesinin ortalarında AMC izleyicileriyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin