Grimm ekibinden NBC'ye yeni bir dizi: The Dunnings

Grimm'in arkasındaki isimler NBC için The Dunnings isimli yeni bi dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 23:55
Gündem

Grimm dizisinin yürütücü yapımcıları Sean Hayes ve Todd Milliner'ın Hazy Mills'i ile aynı dizinin danışman yapımcısı Thomas Ian Griffith üçlüsü NBC kanalı için yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

"The Dunnings" isimli dans ve okul temalı aile dizisinin arkasında karı-koca çift Thomas Ian Griffith ve Mary Page Keller, Universal Television ve Hayes ile Milliner'ın Hazy Mills'i bulunuyor.

"THE DUNNINGS" KONUSU

Griffith ve Keller'ın senaryosunu kaleme aldığı The Dunnings'in hikayesi Connectitut'un önde gelen ailelerinden birinin etrafında dönüyor.

17-11/30/the-dunnings-dizisi.jpeg

Evin annesinin hayatını kaybetmesinin ardından, ailenin en küçük kızı annesinin 40 yıldır işlettiği dans okulunun yönetimini devralmak için eve geri dönüş yapar.

Genç kız bunu yaparken Amerikan rüyasını yeniden tanımlamak için bir yolculuğa da başlamış olur.

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Hayes ve Milliner ile birlikte Griffith ve Keller dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

17-11/30/nbc-logosu.jpg

Yazarlık, yapımcılık ve filmlerde aktörlük yaptığı Los Angeles'a taşınmadan önce kariyerine Broadway sahnesinde ve bölgesel tiyatrolarda oyuncu olarak başlayan Thomas Ian Griffith için Grimm dizisi ilk kez yazarlık yaptığı televizyon dizisi olmuştu.

Karısı ve senarist ortağı aktris Mary Page Keller ise Pretty Little Liars, Chasing Life ve Bosch gibi çeşitli dizilerde rol almasınn yanında ilk yazarlık deneyimini kocası ile birlikte Grimm'in Natural Born Wesen bölümünde yazarlık yaparak gerçekleştirmişti.

The Dunnings'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin